Politica de Confidențialitate

 

HEFE ARTIZAN S.R.L. respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege.

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, HEFE ARTIZAN S.R.L. prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea principiilor menționate în continuare.

 

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea HEFE ARTIZAN S.R.L., RO28209717, e-mail: office@hefe.ro

 

Cum protejăm informatiile dumneavoastră

Vă oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultimă generație. În cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului și/sau la panoul de administrare al pachetului de găzduire se face doar de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparența și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

 

De ce colectăm informații

În conformitate cu principiile Regulamentului și a legislației în vigoare, HEFE ARTIZAN S.R.L. are obligația de a prelucra cu responsabilitate datele personale care îi sunt furnizate.

HEFE ARTIZAN S.R.L. folosește datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

– Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a ne ajuta să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.

– Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite.

 

Confidențialitatea informațiilor

Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terțe persoane / entități, cu excepția instituțiilor Statului Român sau Comisiei Europene autorizate să auditeze activitatea noastră.

 

Consimțământul dumneavoastră

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

 

Utilizare cookie-uri

Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în cadrul site-ului nostru.

Informațiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web

Sistemul de operare

Rezoluția dispozitivului

Limba browser-ului / sistemului de operare

Date și ora fiecărei acțiuni

Adresa URL de referință

Cuvinte cheie de referință

Motoare de căutare de referință

Pagina de intrare, pagina de ieșire, pagini accesate

Timpul petrecut pe fiecare pagină

Erori generate în site

Căutări în cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

Reclamații și sesizări

În România instituția guvernamentală responsabilă cu reglementarea protecției datelor cu caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro

 

Esti interesat de o locuinta

Hai sa luam legatura

Hefe Hills

BUILDING LOCATION

Hefe Hills este un proiect rezidential care apartine companiei Hefe Group.

ADRESA:

Aleea Industriilor, Nr. 19, Maracineni, Buzau

Telefon:

0731 838 577

E-mail:

office@hefe.ro

CONTACT AGENT

Roxana Sava

Sales Manager

  • 0761 624 678
  • roxana@hefe.ro

ENQUIRE

    Sunt de acord cu politica de confidentialitate.